Suomen Kulttuurirahaston Pohjois-Karjalan rahaston apurahat ovat haettavina 10.1.‒9.2.2018 sähköisessä hakujärjestelmässä. Hakuohjeet löytyvät verkkosivulta www.skr.fi/apurahat

Hae apurahaa

Hakuaika päättyy perjantaina 9.2.2018 klo 16.00, jolloin hakujärjestelmä sulkeutuu. Hakemus liitteineen voidaan lähettää ainoastaan kyseisen verkkopalvelun kautta. Muulla tavoin toimitettuja hakemuksia tai lausuntoja ei oteta käsittelyyn. Hakijan on syytä tutustua tarkasti hakuohjeisiin ja huolehtia siitä, että hakemukseen liitetään ohjeiden mukaiset liitteet.

Lukemisen innostamiseen ja tutkimusyhteistyöhön

Pohjois-Karjalan rahasto myöntää apurahoja tänä vuonna 898 000 euroa Pohjois-Karjalaan kohdistuviin hankkeisiin sekä maakunnasta kotoisin oleville tai maakunnassa työskenteleville tieteen ja taiteen harjoittajille ja opiskelijoille. Pohjois-Karjalan rahasto kannustaa hakemaan apurahoja lasten ja nuorten kulttuuritoimintaa ja kohdentaa niitä lasten ja nuorten lukemisen innostamiseen.

Pohjois-Karjalan ja Pohjois-Savon maakuntarahastot myöntävät yhdessä korkeintaan 100 000 euron suuruisen apurahan korkeatasoiselle, eri tieteenaloja yhdistävälle hankkeelle, jonka tulee edistää tieteenalojen välistä tutkimusta. Hankkeessa tulee olla toimijoita kummastakin maakunnasta.

Apurahoista päättää Pohjois-Karjalan rahaston 9-jäseninen hoitokunta, jonka puheenjohtajana toimii professori Timo Tokola.

Apurahat jaetaan Pohjois-Karjalan rahaston vuosijuhlassa 8.5.2018.
 

Lisätietoja:

asiamies Asko Saarelainen, etunimi.sukunimi@skr.fi