Suomen Kulttuurirahaston Kymenlaakson rahaston hoitokunnan puheenjohtajaksi toimikaudelle 1.10.2014-30.9.2015 on nimitetty kaupunginjohtaja Hannu Muhonen Haminasta ja varapuheenjohtajaksi brändituottaja Seppo Laaksonen Kouvolasta.

Hoitokunnassa jatkavat edelleen yhteiskuntatiet. maisteri Siru Ahopelto, dipl. urkuri, dipl. pianisti Pekka Ainali, kasvatustiet. tohtori Kalle Juuti, kuvataidesihteeri, kasvatustiet. maisteri Mirkka Kallio, tanssinopettaja Riikka-Liisa Kuoppa sekä dosentti, ylilääkäri Pasi Pöllänen. Suomen Kulttuurirahaston keskusrahaston edustajana toimii ekonomi Tuula Mäenpää.

Kymenlaakson rahaston asiamiehenä jatkaa fil. tohtori Päivikki Eskelinen-Rönkä. Kymenlaakson sihteeriksi on nimitetty 1.1.2015 alkaen tradenomi Camilla Grönlund.

Kymenlaakson Kulttuurirahaston apurahojen hakuaika on 10.1.-10.2.2015. Tulevan hakukierroksen jakosumma on ennätykselliset 408 000 euroa. Apurahoista päätettäessä etusijalla ovat kymenlaaksolaiset hakijat, maakunnassa suoritettava tai siihen kohdistuva tieteellinen ja taiteellinen työ sekä maakunnallisesti merkittävät kulttuuri- ja kehittämishankkeet.

Kymenlaakson rahasto on yksi Suomen Kulttuurirahaston 17 maakuntarahastosta. Se perustettiin vuonna 1960. Rahasto jakaa apurahoja ja palkintoja kymenlaaksolaisille tieteen- ja taiteenharjoittajille sekä Kymenlaaksossa suoritettavaa tai Kymenlaaksoon kohdistuvaa tieteellistä tai taiteellista työtä varten. Rahaston toimialueeseen kuuluu 7 kuntaa.