Etelä-Savon Kulttuurirahaston hoitokunta on valinnut puheenjohtajaksi toimikaudelle 1.10.2014-30.9.2015 dosentti, fil. tohtori Timo Tossavaisen Savonlinnasta ja varapuheenjohtajaksi kasvatust. maisteri Päivi Majoisen Pieksämäeltä.

Maakuntarahaston hoitokunnassa edelleen jatkavat kirjailija Reijo Honkonen, toimitusjohtaja Heikki Hämäläinen, fil. kandidaatti Anna-Maria Larikka, maat. ja metsät. tohtori Yrjö Niskanen, johtava kanttori Minna Raassina, eversti Markku Riittinen, varatuomari Kristiina Rintala sekä erikoislääkäri, lääket. tohtori Matti Suistomaa. Etelä-Savon rahaston asiamiehenä jatkaa fil. tohtori Päivikki Eskelinen-Rönkä ja sihteerinä merkonomi, VTS Merja Ikonen.

Etelä-Savon Kulttuurirahaston apurahojen hakuaika on 10.1.-10.2.2015. Tulevan hakukierroksen jakosumma on ennätykselliset 635 000 euroa. Apurahoista päätettäessä etusijalla ovat eteläsavolaiset hakijat, maakunnassa suoritettava tai siihen kohdistuva tieteellinen ja taiteellinen työ sekä maakunnallisesti merkittävät kulttuuri- ja kehittämishankkeet.

Vuonna 1961 perustettu Etelä-Savon rahasto on yksi Suomen Kulttuurirahaston 17 maakuntarahastosta. Se toteuttaa tarkoitustaan, Etelä-Savon maakunnan henkisen ja taloudellisen kulttuurin vaalimista ja kehittämistä, myöntämällä apurahoja ja palkintoja sekä järjestämällä muutakin kulttuuritoimintaa toimialueensa 14 kunnan alueella.